Hoelang duurt het om een aanbouw te plaatsen?

hoe lang duurt een aanbouw plaatsen

U wilt graag een aanbouw laten plaatsen bij uw huis. Een goede keuze, want met een aanbouw creëert u veel extra ruimte en woongenot in uw woning. Bovendien zijn aanbouwen in veel verschillende stijlen te realiseren. Zo is er altijd wel een serre of aanbouw die perfect bij de stijl van uw huis en uw wensen aansluit. Maar een aanbouw laten plaatsen is natuurlijk ook een ingrijpende verandering. Het kost enige tijd om de gewenste aanbouw neer te zetten. We begrijpen dan ook dat u zich afvraagt hoe lang het plaatsen van een aanbouw in beslag neemt. We vertellen u daar graag alles over.

Zolang duurt een aanbouw plaatsen van ontwerp tot oplevering

Als professioneel aannemersbedrijf uit Dordrecht staan we u graag van het begin tot eind bij tijdens het laten plaatsen van een aanbouw. De eerste stap is het in kaart brengen van uw wensen. We bespreken graag hoe de aanbouw eruit moet komen te zien, welk formaat de aanbouw moet hebben en welk verder wensen u heeft. Hierbij begeleiden we u volledig. We adviseren u over de mogelijkheden, maar laten u ook eerlijk weten als iets niet mogelijk is. We zetten alle afspraken netjes voor u op papier. Zo hebben we duidelijk afspraken voordat we aan de daadwerkelijke werkzaamheden beginnen. Zo komt u nooit voor vervelende verrassingen te staan. Ook zorgt dit ervoor dat de werkzaamheden zo snel mogelijk uit kunnen worden gevoerd. Hoe lang deze werkzaamheden in beslag nemen, ligt aan de maat en de uitvoering van uw uitbouw. En hoelang duurt het plaatsen van een aanbouw dan? Het daadwerkelijk plaatsen neemt meestal tussen de 2 en 6 weken in beslag. Het uitwerken van de plannen en het aanvragen van een eventuele vergunning gaat hieraan vooraf.

Zo min mogelijk last tijdens de verbouwing

We begrijpen dat u van de verbouwing zelf zo min mogelijk last wilt hebben. Daarom gaan wij altijd zo netjes mogelijk te werk. Dit betekent dat wij de verspreiding van het stof zoveel mogelijk tegengaan, maar ook dat we tijdens het werken geen harde muziek zullen aanzetten. We houden de werkplek netjes opgeruimd en er wordt niet gerookt. We maken van tevoren duidelijke afspraken met u over de werktijden en we zullen ons hier dan ook altijd aan houden. Zo realiseren we uw prachtige aanbouw zo snel mogelijk, zonder dat u er zelf teveel overlast van ondervindt.

Hoe ziet uw droom aanbouw eruit?

Droomt u ook van meer licht en ruimte in uw woning? Dan is een aanbouw een goede keuze. Binnen afzienbare tijd realiseren wij de aanbouw voor u. Neem contact met ons op, zodat we uw wensen kunnen bespreken. Dan geniet u zo snel mogelijk van een schitterend extra stukje woning.