Binnendeuren en kozijnen vervangen? 5x inspiratie

binnendeuren en kozijnen vervangen

Zeker in nieuwbouwwoningen zijn ze populair: zeer stevige, onverwoestbare maar érg saaie witte deuren. Wilt u wat uniekers van uw woning maken? Dan kunt u ervoor kiezen om uw binnendeuren en kozijnen te vervangen met iets nieuws en unieks. Het kan ook zijn dat de deuren in uw huis gewoonweg aan vervanging toe zijn omdat ze oud, versleten of beschadigd zijn. Met de binnendeuren en kozijnen kunt u de gehele sfeer in uw woning veranderen. Wij delen wat inspiratie!

1.    De klassieke deure86a4254d04437e9500b1ac3817e3737

Een toonbeeld van elegantie, deze deur. Door te kiezen voor deuren en kozijnen waarin met behulp van frezen of het aanbrengen van sierlijsten textuur is aangebracht, krijgt de deur een hele andere, klassiekere look. Door reliëf te creëren geeft u uw huis een echte jaren-30 uitstraling!

 

2.    Een modern tintje1291c1e18d13f2f69082ff7f8fc1377c

Door te kiezen voor een stalen deur met stalen deurkozijnen geeft u uw huis direct een zeer moderne en chique uitstraling. Stalen deuren en kozijnen worden gekenmerkt door hun strakke lijnen en veelvuldig gebruik van glas. Hierdoor zijn ze zeer geschikt voor in een donker huis waar u meer licht wilt doorlaten. Ze maken uw woning ruimtelijker en zijn een echte eyecatcher! Door te spelen met de verhoudingen van de glazen panelen kunt u een stalen deurkozijn en deur echt helemaal eigen maken. Ons aannemersbedrijf in Dordrecht kan u hierin adviseren.

3.    Geometrisch99cdabeb01afcc92254b988a764d726e

In dit voorbeeld zien we een zeer trendy deur, die gekenmerkt wordt door strakke lijnen en een hip, geometrisch patroon. Dat wordt benadrukt door het gouden handvat op de deur. Het strakke witte kozijn contrasteert mooi met de gedurfde kleur de deur. Het visgraatpatroon, dat we traditioneel gezien vooral in de vloer tegenkomen, maakt deze deur echt tot een uniek exemplaar.

4.    Glazen deuren55095677b8f0c49315d314912e3e5063

In deze foto zien we een prachtige, glazen deur. De deur laat veel licht binnen in huis en kan zowel van staal als van hout worden gemaakt. Wanneer gekozen wordt voor hout, zoals in deze foto, zorgt dat voor een zachtere uitstraling die mooi matcht bij de rest van dit interieur. De ronde boog geeft de deur een meer klassieke uitstraling, maar dankzij het strakke ontwerp met weinig extra’s blijft het toch een moderne deur.

5.    Klassieke glazen deuren44ef7db18bb0a61b502cfe2db2484214

In dit voorbeeld ziet u ook een glazen deur, maar deze heeft juist weer een wat meer jaren-30 uitstraling vanwege de traditionele kozijnen. Hierin kunt u door te frezen ook prachtige details aanbrengen zodat uw huis een fijne, klassieke uitstraling krijgt. Ook deze deur is uitermate geschikt voor een donker interieur, wanneer u meer licht wilt creëren in huis.

Binnendeuren- en kozijnen vervangen: de mogelijkheden

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor het vervangen van de binnendeuren en –kozijnen in uw huis in Dordrecht? U mag altijd contact met ons opnemen voor vrijblijvend advies. Wij nemen graag de mogelijkheden met u door!

3 Replies to “Binnendeuren en kozijnen vervangen? 5x inspiratie”

 1. blank

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Laudantium eius, sunt porro corporis maiores ea, voluptatibus omnis maxime

  1. blank

   Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s,

 2. blank

  Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s,

Geef een reactie

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*